Ofertă de Paște la Vividdi: Căști wireless de calitate și o reducere reală de 30%

Organizat și, poate, obsedat de to-do lists, ai crezut mereu că nu te poate lua nimic prin surprindere, dar iată că până și tu însuși înșine înșivă (f**k this s**t) ai uitat de cadourile de Paște. Din fericire, ai ajuns la Vividdi România, acolo unde Iepurașul a ascuns cadoul ideal de Paște, fie că îl vrei pentru tine, fie că vrei pentru cineva drag. Mai mult, Iepurașul a avut și o recomandare: “Lăsaț orce urmă de gramatică, voi, ce-i ce intraț aicea”. Stai, ăsta nu e Iepurașul, e mai mult Dante, iar “aicea” e, de fapt, acolo, la Victoriei.  

Cadou de Paște – Căști bluetooth fără fir Vividdi Vibes

Rezumând, gramatica nu e importantă, dar acum vorbim de altceva, de căștile wireless premium Vividdi Vibes. Cine nu și-ar dori de Paște o pereche de căști mișto, care să se muleze perfect pe forma capului și a urechilor și pe care să le simtă ca pe o adiere de vânt, chiar dacă le folosește timp îndelungat? Un bass limpede și profund și acustica avansată și echilibrată te ajută să descoperi în căștile bluetooth Vividdi Vibes o nouă experiență audio, una la care visezi încă de pe vremea clasicelor căști cu fir.

Căști de la Iepuraș – Vividdi Vibes, un sunet premium

Noua tehnologie Vividdi Vibes nu se remarcă doar prin design, ci și prin funcționalitate. Astfel, cu 14 ore de autonomie, difuzoare de 40 mm, microfon încorporat și comandă vocală pentru preluarea apelurilor (Yes/No), căștile wireless premium Vividdi Vibes te vor însoți la fecare pas. Conectarea rapidă la laptop, smartphone, tabletă sau sistem desktop, încărcarea rapidă (15 minute pentru 3 ore de muzică) și un preț special de Paște sunt alte avantaje pe care ți le oferă o pereche de căști audio full-bass mișto.

Vividdi Vibes – Căști wireless de calitate la preț de Paște

O vorbă din bătrâni spune că nu trebuie să îți ții toate ouăle într-un singur coș, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să îți ții toți decibelii la un loc, mai ales atunci când asculți muzică în căști la un volum ridicat, iar căștile over-ear Vividdi Vibes te izolează perfect în lumea ta, fără grija că îi deranjezi pe cei din jur. O ofertă de Paște la căștile wireless Vividdi Vibes ai și aici. Poate nu se vând ele ca pâinea caldă – nici n-ar avea cum -, dar faptul că, acum, mai e un singur model disponibil ar trebui să spună ceva.

Vividdi – Entertain your soul!

Comentarii