Promoție de Crăciun, în perioada 10-20 decembrie, la căștile wireless Vividdi Vibes

În goana după cadoul ideal de Crăciun – lăsat, ca în fiecare an, pe ultima sută de metri -, nu puțini sunt cei care, în criză de timp sau în pană de idei, ajung să ofere cadouri mai puțin inspirate. Așa că, dacă ești în căutarea unui cadou special, ai ajuns în locul potrivit, la momentul potrivit. La Vividdi România, căștile wireless Vividdi Vibes au prețuri speciale în perioada 10-20 decembrie.

Cadou inspirat: căștile bluetooth de calitate Vividdi Vibes

În urmă cu câțiva ani, unul dintre prietenii noștri primea, de ziua lui, un cadou inedit: al doilea volum din romanul în trei părți “Incognito”, semnat de Eugen Barbu. Să ne înțelegem, doar al doilea volum. Nu știa nimic de primul sau de al treilea. Nu le citise, nu le avea. Astrele s-au aliniat în așa fel încât, în același an, de Crăciun, tot el primea și cinci fulare diferite de la tot atâtea persoane diferite.

Calul de dar nu se caută la dinți, știm asta, dar una e să te duci cu un cal care, vorba aia, zâmbește cu toți dinții, și alta e să te duci cu unul care își arată doar dinții din față. La fel, una e să oferi o pereche de căști wireless de calitate, alta e să te duci, ca Scufița Roșie, cu clasicul coș cu cozonac și șampanie, nu? Coșul e mai ieftin, zici? Păi, și căștile bluetooth Vividdi Vibes sunt mai ieftine.

Ofertă specială de Crăciun la căștile over-ear Vividdi Vibes

În perioada 10-20 decembrie, Vividdi România ți-a pregătit o reducere substanțială la căștile audio full-bass Vividdi Vibes. Nu te mai întreba, ți-am spus și aici, reducerile noastre sunt reale. Dacă nici ăsta nu e un cadou deosebit de Crăciun – pentru tine sau pentru cineva drag ție -, nu știm ce altceva poate să fie. Descoperă și tu noua tehnologie wireless Vividdi Vibes.

Dacă vrei să îți faci cumpărăturile dintr-un singur loc, platforma Vividdi România nu este singura care îți pune la dispoziție căștile bluetooth Vividdi Vibes. Lista partenerilor noștri a fost actualizată recent, ceea ce înseamnă că, dacă vrei să cumperi de Crăciun niște căști audio de calitate, le poți achiziționa și de pe platformele eMAG.ro, evoMAG.ro și CEL.ro. Ce mai aștepți?

Vividdi – Entertain your soul!

Comentarii