Black Friday la Vividdi România: Căști wireless de calitate, la prețuri imbatabile

Vividdi Black Friday

Emily Dickinson asemăna luna noiembrie cu Norvegia, dar, dacă ar fi să compari luna noiembrie cu o zi a săptămânii, cu ce zi crezi că aduce mai mult? Luni? Miercuri? Noi am spune că seamănă mai mult cu o zi de vineri, nu de alta, dar, printre altele, luna noiembrie aduce și un moment pe care mulți dintre noi îl așteaptă un an întreg: Black Friday. Anul acesta, Black Friday vine și la Vividdi România și te aduce cu doi pași mai aproape de gadget-ul la care tot visezi, căștile wireless de calitate Vividdi Vibes.

Inițial, Black Friday nu a avut nici cea mai mică legătură cu reduceri de prețuri, ci cu una dintre cele mai mari crize financiare. Atunci, în data de 24 septembrie 1869, Jay Gould și Jim Fisk, două figuri importante de pe Wall Street, încercau să cumpere cât mai mult aur, în speranța că, astfel, prețul aurului va exploda, iar ei se vor îmbogăți instant. Conspirația, care a trimis piața bursieră în cădere liberă și toate companiile în faliment, a fost descoperită în acea zi de vineri, care avea să intre în istorie drept Black Friday.

Vividdi – La noi, reducerile sunt pe bune

Revenind la zilele noastre, Black Friday reprezintă, astăzi, cu totul altceva. E acel moment din an – o zi, un weekend, o săptămână ș.a.m.d. -, în care reduceri reale de prețuri fac ca wishlist-ul actualizat timp de un an să nu mai rămână la stadiul de dorință, ci să se transforme în realitate. Dacă visezi de ceva vreme la o pereche de căști bluetooth de calitate Vividdi Vibes, dar ai așteptat momentul potrivit, acum poți să îți împlinești acest vis. De Black Friday, căștile wireless full-bass Vividdi Vibes au prețuri speciale.

Dacă te întrebi de ce sunt speciale căștile audio bass-boost Vividdi Vibes, nu doar prin prisma prețurilor imbatabile și a recomandărilor celor care le-au încercat – s-a vorbit despre ele inclusiv la Rock FM -, îți mai spunem noi încă o dată: sunet premium, 14 ore autonomie, difuzor de 40 mm, tehnologie acustică avansată, bass echilibrat, conectare rapidă la smartphone, tabletă, laptop sau sistem desktop, microfon încorporat etc. Unde mai pui că, la Vividdi România, Black Friday ține până la sfârșitul lunii noiembrie.

Vividdi – Entertain your soul!

Comentarii