Călătorii în liniște cu căștile wireless Vividdi Vibes

Când miroși a transpirație, e greu doar pentru ceilalți, nu și pentru tine. Cel mai probabil, asta și-au spus japonezii când au inventat un gadget care îți spune dacă miroși a transpirație și cât de rău este mirosul, pentru că – nu-i așa? -, omul secolului XXI avea nevoie de un astfel de gadget. Lansat recent, dispozitivul are nevoie de 10 secunde pentru a colecta și analiza informațiile despre miros, care sunt prezentate pe un ecran LED, după cum urmează: 0 înseamnă că nu miroși, 1-4 reprezintă niveluri acceptabile de miros, 5-9 sunt motive de îngrijorare, iar 10 e sinonim cu “pericol biologic”.

Încearcă și tu tehnologia bluetooth Vividdi Vibes

În România, avem și noi câte un “pericol biologic” în fiecare mijloc de transport în comun. Nu știm cum e la alții, dar la noi te mai lovește și altceva fix în moalele capului, nu doar mirosul: smartphone-ul din care răsună “Faceți loc, că vine nașu’, vine nașu’ bogătașu’, hă, hă, hă” la un asemenea volum, încât te întrebi dacă n-ai dormit prea mult și te-ai trezit tocmai de Ignat. Ei bine, avem vești pentru tine. Vestea proastă e că nu știm cum să te scăpăm de “pericolele biologice”. Vestea bună e că, dacă îți cumperi o pereche de căști wireless mișto Vividdi Vibes, poți să scapi de nașu’ bogătașu’.

Căștile bluetooth fără fir Vividdi Vibes se conectează instant la smartphone și te izolează perfect de lumea exterioară. Oricât de tare ar fi nașul ăla, tot nu poate să cânte neîntrerupt 14 ore, cât te țin căștile wireless full-bass Vividdi Vibes cu o singură încărcare completă. Nu zicem că ar trebui să asculți doar Mozart, ci că, indiferent ce asculți, nu trebuie să-i deranjezi pe cei din jur.

Căștile over-ear Vividdi Vibes sunt atât de mișto, încât, indiferent de volumul la care asculți muzica preferată, cei din jur se simt în continuare confortabil lângă tine. Mai puțin dacă miroși a transpirație.

Vividdi – Entertain your soul!

Comentarii