Vividdi Vibes te învață cum să alegi o pereche de căști wireless de calitate

Dacă te-ai hotărât să renunți la clasicele căști cu fir și să te bucuri de tehnologia wireless, trebuie să știi că alegerea unei perechi de căști wireless de calitate nu se rezumă doar la o recomandare. Într-adevăr, o recomandare este binevenită – unii dintre voi au ajuns aici chiar în baza unei recomandări, nu? -, dar există și alți factori de care trebuie să ții cont, mai ales dacă vrei să îți cumperi niște căști wireless mișto, pe care să le folosești în fiecare zi, indiferent de context și de locul în care te-ai afla.

Vividdi – Sunet premium și autonomie de cursă lungă

De cele mai multe ori, căștile wireless obișnuite au o autonomie de câteva ore și un timp de încărcare destul de lung. Nu și căștile premium Vividdi Vibes, care îți oferă 14 ore de autonomie. În plus, dacă le încarci doar 15 minute, te vei putea bucura de 3 ore de autonomie și de un sunet premium. Tehnologia  acustică avansată și difuzoarele de 40 mm îți aduc, în căștile wireless Vividdi Vibes, acel echilibru audio pe care l-ai tot căutat, cu ajutorul căruia muzica adevărată prinde din nou viață.

Dacă vrei să te bucuri de o pereche de căști audio mișto oriunde te-ai afla, atunci tehnologia bluetooth este extrem de importantă. Grație tehnologiei bluetooth, căștile wireless Vividdi Vibes se conectează instant la smartphone, tabletă, laptop sau sistem desktop, fiind ideale în orice context: acasă, la serviciu sau pe drum. Mai mult, microfonul încorporat în căștile premium Vividdi Vibes te ajută să preiei sau să refuzi orice apel telefonic cu o simplă comandă vocală: YES or NO.

Vividdi – Confort, mobilitate și ușurință în utilizare

Fabricate din materiale de calitate, căștile wireless Vividdi Vibes se mulează perfect pe urechi, izolându-te de lumea exterioară. Mai mult, căștile premium Vividdi Vibes sunt atât de comode și ușoare, încât nici nu le simți. Volumul poate fi reglat cu ajutorul butoanelor dispuse lateral, iar aceleași butoane de pe casca dreaptă te ajută să pui pauză pieselor sau să le dai skip. Toate acestea, și nu numai, transformă căștile premium Vividdi Vibes în accesoriul care îți poate readuce instant zâmbetul pe buze.

În alegerea unor căști wireless de calitate, trebuie să ții cont și de preț, așa că, dacă vrei să îți cumperi o pereche de căști wireless premium, nu te aștepta să plătești cât pentru o pereche de adidași Mike sau Adibas. În schimb, te poți aștepta ca Vividdi România să te surprindă constant cu surprize plăcute. Acum, de exemplu, căștile wireless Vividdi Vibes sunt mai ieftine cu până la 30%. Aici, ai toate detaliile legate de preț, stoc, livrare, garanție, retur, dar și review-uri din partea clienților Vividdi, care îți pot fi utile.

Vividdi – Entertain your soul!

Comentarii