Concurs Rock FM & Vividdi România: Spune-ne ce piesă vrei să asculți la radio și poți câștiga o pereche de căști wireless de calitate

Plouă, plouă, plouă (când scriem noi rândurile astea), vreme de… ascultat muzică în căști. Pe o vreme care l-ar arunca în depresie chiar și pe Bacovia, Rock FM și Vividdi România organizează un nou concurs și îți oferă șansa de a câștiga o pereche de căști bluetooth fără fir Vividdi Vibes. Piesa ta preferată poate ajunge în deschiderea playlist-ului On The Rocks cu Alex Dona și, mai mult, îți poate aduce o pereche de căști wireless mișto, care, cu noua tehnologie Vividdi Vibes, să te ajute să descoperi muzica adevărată.

Căștile bass-boost Vividdi Vibes, noua experiență wireless

Dacă urmărești Vividdi România și On The Rocks cu Alex Dona, știi deja care sunt regulile unui astfel de concurs. Intri aici, ne spui, într-un comentariu, care este piesa pe care vrei să o asculți la prima ediție de toamnă a emisiunii On The Rocks cu Alex Dona, împachetezi piesa într-o descriere mișto și, apoi, te rogi ca Germania să câștige CM 2018, la finalul concursului, pe 11 iulie, membrii comunității On The Rocks să îți fi acordat suficiente voturi, încât să fii câștigătorul unor căști wireless de calitate Vividdi Vibes.

Design premium, tehnologie acustică avansată, bass limpede și profund, 14 ore de autonomie, microfon încorporat pentru apeluri telefonice – sunt doar câteva din caracteristicile care fac din căștile bluetooth fără fir Vividdi Vibes accesoriul ideal într-o lume pe repede-înainte. Dacă vrei să te bucuri de o nouă experiență audio, pune-ți norockul la încercare. Dacă, la finalul concursului, nu vei fi câștigat, îți poți cumpăra oricând, de la Vividdi România și/sau partenerii noștri, o pereche de căști on-ear Vividdi Vibes.

Vividdi – Entertain your soul!

Comentarii