Pleci în vacanță? Ia cu tine și căștile bluetooth Vividdi Vibes

Nu știm dacă vacanța vine sau nu cu trenul din Franța, așa cum ziceau bunicii – bine, totuși, că nu vine cu metroul din Drumul Taberei -, dar cert e că, mai devreme sau mai târziu, vine și, atunci, fiecare dintre noi vrea să se bucure din plin de o vacanță binemeritată. Nu suntem aici să îți propunem vreo destinație de vacanță, deși am putea să îți recomandăm și noi câteva locuri mișto, ci să îți spunem că planurile tale de vacanță ar trebui să înceapă cu căștile wireless Vividdi Vibes, care să te însoțească la fiecare pas.

Căștile bluetooth Vividdi Vibes, accesoriul ideal pentru vacanță

Cu 14 ore de autonomie, căștile bluetooth on-ear Vividdi Vibes te asigură că nu te plictisești nici dacă vrei să călătorești cu avionul pe una din cele mai lungi rute aeriene cu plecare din România: București-Toronto (7.800 de km în 10 ore). În plus, microfonul încorporat într-o pereche de căști wireless de calitate te ajută să preiei sau să refuzi orice apel telefonic printr-o simplă comandă vocală, YES or NO. Așa că, dacă pleci în vacanță, ia cu tine și inima, inima mea căștile bluetooth fără fir Vividdi Vibes.

Noi ți-am spus în ce fel de călătorie te poartă căștile bluetooth cu microfon Vividdi Vibes – una în care să descoperi noua tehnologie Vividdi -, acum e rândul tău să ne spui în ce colț de lume ai dus căștile alea mișto cumpărate de la Vividdi Vibes. Fotografiază-ți căștile în vacanță și, dacă postezi fotografia, dă tag paginii noastre de Facebook, spune-ne unde a fost realizată și folosește hashtag-ul #vividdivibes. Valabil și pentru Instagram. Cine știe, poate îți pregătim și noi o surpriză la întoarcerea din vacanță.

Vividdi – Entertain your soul!

Comentarii