Un nou concurs Rock FM & Vividdi România, o nouă șansă de a câștiga o pereche de căști bluetooth premium

Ascultând postul de radio pe care-l iubești – Rock FM, așa-i? -, imposibil să nu te fi gândit măcar o dată că știi mulți oameni mișto, care ar avea ceva de spus la On the rocks cu Alex Dona, nu? Nu că invitații de până acum ar fi fost altfel. Ce te oprește să îi propui tu lui Alex Dona pe cine să invite în emisiune? Nimic. Mai mult, poți să primești și un premiu pentru asta: o pereche de căști wireless mișto Vividdi Vibes.

Vrei căști wireless cu microfon? Participă la concurs

E simplu: dacă vrei să îl auzi la radio pe cel mai cool om pe care îl cunoști și, de asemenea, să primești o pereche de căști bluetooth fără fir Vividdi Vibes, înscrie-te la concursul organizat de Rock FM și Vividdi România. Concursul se desfășoară pe Facebook – dar știi deja asta, pentru că urmărești On the rocks cu Alex Dona -, iar câștigătorul unor căști audio full-bass este desemnat de comunitatea On the rocks.

Mecanismul concursului este același, premiul e același – o pereche de căști wireless cu microfon, oferite de Vividdi România -, iar tu trebuie să faci cam același lucru. Intri aici, ești creativ și, într-un comentariu la postarea respectivă, îi spui lui Alex Dona, așa cum alții au făcut-o deja, pe cine să invite la On the rocks și de ce. Două reguli mari și late: propui un nume și, apoi, îl recomanzi în cel mult zece cuvinte.

O descriere mișto pentru o pereche de căști premium

Cam greu să descrii pe cineva mișto în cel mult zece cuvinte, nu? Dacă ar fi vorba despre ceva, ar fi mai ușor. Gândește-te, de exemplu, că ți se cere o recomandare de căști wireless de calitate. E ușor să spui “Vividdi Vibes – căști wireless premium”. Pentru detalii, trimiți omul direct pe site-ul Vividdi România, unde găsește toate informațiile de care are nevoie, dar și o promoție la căștile on-ear Vividdi Vibes.

Dacă trebuie să descrii un om fain în cel mult zece cuvinte, mai ales unul care merită să fie invitat la On the rocks cu Alex Dona, e mai greu, mai ales când toată lumea e cu ochii pe tine și pe invitatul tău. Ca să ajungă și invitatul lui Alex Dona și, implicit, să îți aducă o pereche de căști bluetooth fără fir Vividdi Vibes, omul ăsta trebuie “să știe să jongleze cu umorul, să fie meritocrat și să adere la cauze butaforice”.

Vividdi – Entertain your soul!

Comentarii