Concurs Rock FM & Vividdi România: scrii o poezie și câștigi o pereche de căști wireless de calitate

La fotbal și la politică, ne pricepem toți, nu? Dar la poezie? În acest context, Rock FM și Vividdi România și-au propus să afle cât de adevărată e sintagma “Românul s-a născut poet”, așa că oferă o pereche de căști wireless cu microfon celui care impresionează cu versurile sale. Clasic, simbolist sau un romantic incurabil, acum e șansa ta să câștigi o pereche de căști bluetooth premium Vividdi Vibes.

Cum poți câștiga o pereche de căști bluetooth fără fir

Pentru a participa la concursul organizat de Rock Fm și Vividdi România, trebuie să respecți câteva reguli simple. Mai întâi, intri aici. Apoi, transformi versurile tale într-un comentariu la postarea respectivă. Alex Dona zice că trebuie să faci o rimă despre #OnTheRocks sau despre ce se întâmplă în emisiunea lui, dar, dacă ești fan On the rocks cu Alex Dona, asta ar trebui să fie floare la ureche, nu?

Ce poți câștiga? O pereche de căști wireless cu design premium, 14 ore de autonomie, difuzoare de 40 mm, tehnologie acustică avansată, bass limpede și profund și microfon încorporat care, printr-o simplă comandă vocală – YES or NO -, te ajută să preiei sau să refuzi orice apel telefonic. Cu alte cuvinte, o nouă experiență audio, oferită de căștile la care visezi de ceva vreme: căștile on-ear Vividdi Vibes.

Poezia ta pentru un (sunet) premiu(m) – căști wireless

Dacă îți dorești o pereche de căști audio bass boost, dar te temi că versurile tale nu vor fi apreciate, îți oferim noi un exemplu de poezie – mai mult sau mai puțin inspirată. Nu, nu concurăm pentru o pereche de căști bluetooth cu microfon Vividdi Vibes, vrem doar să încurajăm poetul din tine să iasă la iveală, să nu mai stea stingher în lumea lui – “nemuritor și rece”. Mai jos, versurile încropite de noi.

Vară în suflet:
Muzică la #OnTheRocks
În căști Vividdi.

Haiku versurile alea, dacă vrei să ai mai multe șanse să câștigi niște căști wireless mișto. Concursul se încheie pe 22 mai, dar câștigător al unor căști bluetooth fără fir Vividdi Vibes va fi desemnat autorul versurilor care obțin cele mai multe reacții din partea comunității On the rocks cu Alex Dona, așa că trebuie să impresionezi ceva oameni, nu glumă. Nu mai sta pe gânduri, bagă niște rânduri.

Vividdi – Entertain your soul!

Comentarii