Căști bluetooth fără fir Vividdi Vibes, pentru #goodvibes în relația voastră

Orice cuplu se confruntă, mai devreme sau mai târziu, cu probleme care pun la încercare o relație. De cele mai multe ori, e vorba de mărunțișuri, dar care, conform teoriei bulgărelui de zăpadă, se tot adună și, într-un final, se transformă într-o ceartă de toată frumusețea, nu? Nu mai știe nimeni de la ce a plecat totul, poate te-ai enervat că doar tu speli vasele, poate s-a enervat că sforăi ca un tractor. Cine știe…

Căștile wireless Vividdi Vibes, mai ieftine decât terapia de cuplu

Până la urmă, nici nu mai contează de la ce a plecat totul. Contează că toate mărunțișurile astea au fost lăsate să se adune, în loc să fie rezolvate la vremea lor. În unele cazuri, se ajunge la terapie de cuplu sau se ia o pauză, care se dovedește o ruptură definitivă. Pentru că unul dintre cei doi (sau, poate, amândoi) a căutat alinarea în altă parte, iar Ross, Rachel și-al lor “we were on a break” (“Friends”) stau la cotitură.

Dacă știi că ai niște scheleți ascunși prin dulap (și ai, că toți avem), dă de pământ cu ei. Căștile bluetooth fără fir Vividdi Vibes, pe care le puteți folosi amândoi, sunt mai ieftine decât terapia de cuplu. Dacă tu trebuie să speli vasele, măcar le speli ascultând muzica preferată. Dacă ea vrea să scape de sforăitul tău de tanc și, în sfârșit, să doarmă cum trebuie, își pune căștile on-ear Vividdi Vibes și îți dă ignore instant.

Vividdi Vibes – Căști wireless cool pentru cupluri la fel de cool

Iar asta, întrucât căștile wireless bass boost Vividdi Vibes sunt atât de mișto, încât izolează perfect orice zgomot din jur. Mai mult, nici tu nu vei deranja, indiferent de volumul la care asculți piesele preferate. Redescoperă muzica adevărată și redescoperă-l și pe cel de care te-ai îndrăgostit. Cel care, până mai ieri, sforăia ca un T34 o să ți se pară, azi, un pui de urs. Unul morocănos, că doar a spălat din nou vasele.

Cu 14 ore de autonomie, căștile wireless cu microfon Vividdi Vibes te asigură că nicio noapte nu va mai fi la fel de albă. Căștile audio premium Vividdi Vibes pot fi încărcate complet în două ore, dar, dacă nu mai ai răbdare, le poți lăsa la încărcat doar 15 minute și te vei bucura de încă 3 ore de muzică. Dacă vă certați pe o pereche de căști wireless de calitate, puteți oricând să cumpărați încă o pereche.

Vividdi – Entertain your partner soul!

Comentarii