Folosește voucher-ul ONTHEROCKS și cumpără-ți căști wireless de calitate Vividdi Vibes cu 25% reducere

Dacă ești fan On the rocks cu Alex Dona și urmărești pagina noastră de Facebook, ai aflat de concursul organizat de Rock FM și Vividdi România, în urma căruia poți câștiga o pereche de căști bluetooth cu microfon Vividdi Vibes – mai multe detalii despre concurs sunt disponibile aici și aici. Între timp, însă, ți-am mai pregătit ceva, că așa suntem noi, ne gândim mereu la tine. #vividdirocks, nu?

Căști wireless de calitate Vividdi Vibes, cu 125 de lei reducere

Așa că, dacă te-ai hotărât, în sfârșit, să înlocuiești vechile tale căști cu fir cu niște căști bluetooth fără fir Vividi Vibes sau dacă te-ai convins că te-ai bucurat de căștile alea wireless ieftine cam cât s-au bucurat Mircea Geoană și “Mihaela, dragostea mea” de “victoria” la alegerile prezidențiale din 2009 și vrei să vezi ce înseamnă cu adevărat o pereche de căști wireless de calitate, acum e momentul să faci asta.

Folosește voucher-ul ONTHEROCKS la orice comandă de la Vividdi România și cumpără-ți o pereche de căști wireless full-bass Vividdi Vibes cu 25% reducere. Ia-ți adio de la cablul care îți încurca orice mișcare și salută noua experiență wireless. Te vei îndrăgosti rapid de căștile bluetooth bass boost Vividdi Vibes și, așa cum poți vedea și aici, nu te vei mai despărți de ele.

Vrei căști bluetooth cu microfon Vividdi Vibes, YES or NO?

Voucher-ul ONTHEROCKS, care îți oferă 25% reducere la căștile bluetooth cu microfon Vividdi Vibes, este valabil până la data finalizării concursului organizat de Rock FM și Vividdi România. Mai departe, e simplu: vrei niște căști wireless de calitate, YES or NO? La fel de simplu e și cu microfonul încorporat în căștile bluetooth fără fir Vividdi Vibes, preiei sau refuzi orice apel cu o simplă comandă vocală, YES or NO.

Tehnologia bluetooth te ajută să îți conectezi instant căștile wireless Vividdi Vibes la orice smartphone, tabletă, laptop sau sistem desktop, iar autonomia de 14 ore îți garantează că, de acum înainte, niciun drum nu va mai fi la fel de lung și plictisitor. Design premium, sunet premium, experiență premium și, de ce nu, un voucher premium. Ce altceva îți poți dori de la o pereche de căști wireless de calitate?

Vividdi – Entertain your soul!

Comentarii