Participă la concursul organizat de Rock FM și Vividdi România și câștigă o pereche de căști wireless Vividdi Vibes

Vividdi - Concurs on the rocks cu alex dona

Ptiu, bată-te-ar norockul, când îți spunea tipa de la HR că o să primești vești bune, te-ai gândit imediat la o mărire de salariu, nu? Știe ea ce știe, dar, deși mărirea de salariu trebuie să mai aștepte, se pare că tot îți surâde norockul. Nu de alta, dar, dacă participi la concursul organizat de Rock FM și Vividdi România, de care tocmai ai aflat, poți câștiga o pereche de căști wireless mișto Vividdi Vibes. Dacă, între timp, l-ai ascultat pe Alex Dona la Rock FM, știi deja câte ceva despre concurs, nu?

#OnTheRocks se ascultă wireless, cu căștile bluetooth Vividdi Vibes

Să fie clar, din capul rockului, dacă vrei să câștigi o pereche de căști bluetooth cu autonomie mare, de la Vividdi România, trebuie să respecți câteva reguli simple. “Nu contează cât de lung ai părul, important e” să intri pe postarea asta de Facebook și să adaugi, la comentarii, o poză cu căștile tale actuale. Atenție, poza ta trebuie să se încadreze în tema “Progres” și să fie însoțită de hashtag-ul #vividdirocks și de un text scurt. Ai grijă ce scrii, rockerii sunt cu ochii pe tine, la On the rocks cu Alex Dona, și tot ei te votează.

Cu alte cuvinte, câștigătorul concursului va fi decis de membrii comunității On the rocks cu Alex Dona, iar comentariul care strânge cele mai multe reacții din partea comunității îi va aduce autorului o pereche de căști on-ear cu bass Vividdi Vibes. Regulamentul concursului este disponibil aici. Concursul se încheie pe 7 mai, așa că mai ai timp să te înscrii. Dacă, însă, aștepți prea mult, pleci cu șansa a doua, pentru că înscrierile au început deja. La fel, dacă mai aștepți mult, s-ar putea să o ratezi și pe tipa de la HR.

Vividdi – Entertain your soul!

Comentarii