Căștile bluetooth Vividdi Vibes – cu 15% reducere -, cadoul ideal de Paște

Uneori, trebuie să știi când să renunți. Și, dacă vorbim de cadouri neinspirate, cel mai bun moment să renunți la ele e chiar acum. Poate că, de-a lungul timpului, ideile tale de cadouri ți s-au părut mai mereu inspirate, dar, de cele mai multe ori, n-a fost deloc așa. Cei mai mulți știu cum să ascundă o dezamăgire și să o împacheteze într-un zâmbet frumos, dar tu nu ești prea atent la limbajul non-verbal, nu? E momentul să schimbi asta. Au mai rămas doar câteva zile până la Paște și, dacă încă nu te-ai gândit la un cadou special pentru cineva la fel de special, ar cam trebui să o faci. Nu mai ai prea mult timp la dispoziție și, dacă nu știi cum să gestionezi situația asta, o să te prezinți din nou cu un cadou mai puțin inspirat, însoțit de un abia șoptit “sper să îți placă”. Îți sună cunoscut?

Căști wireless Vividdi Vibes, 15% reducere și transport gratuit

Dacă lași cadoul de Paște pe ultima sută de metri, o să alergi după el așa cum alergi în fiecare dimineață după troleu. Credeam că te-ai săturat de asta. Dacă te gândești că rezolvi totul într-un mall, s-ar putea să te trezești mai înghesuit ca în metroul de Pipera. În ritmul ăsta, o să găsești cadoul ideal la Paștele Cailor. Problema e că ție îți trebuie un cadou de Paștele ăsta, nu? Ce e de făcut?

Să privești dintr-o altă perspectivă. Să nu te mai gândești la un cadou util doar într-un anumit context (acasă, la serviciu, pe drum etc.), ci la un cadou util oricând, unul ce poate deveni rapid indispensabil. De exemplu, căștile wireless Vividdi Vibes. Le poți cumpăra online, le “prinzi” cu 15% reducere de Paște și, în plus, ai și transport gratuit, iar livrarea se face în 1-3 zile lucrătoare. De ce să alegi Vividdi Vibes?

Cadou premium de Paște? Căști bluetooth Vividdi Vibes

Căștile on-ear Vividdi Vibes au un design premium, o tehnologie acustică avansată, un sunet profund și echilibrat, difuzoare de 40 mm, dar și 14 ore de autonomie. O încărcare de numai 15 minute îți aduce 3 ore în plus de muzică, iar microfonul încorporat în căștile bluetooth Vividdi Vibes te ajută să preiei sau să refuzi rapid un apel printr-o simplă comandă vocală, YES or NO. Un cadou cu #goodvibes, nu?

P.S.: Tocmai te-ai despărțit și ești singur(ă) de Paște? Partea bună e că ai învățat ceva din relația asta și, la un moment dat, o să treci peste. Partea și mai bună e că poți să investești într-un cadou pentru tine. Partea cea mai bună e că, dacă îți cumperi o pereche de căști wireless Vividdi Vibes, o să redescoperi muzica adevărată și, implicit, o să te redescoperi pe tine. Și un bass incredibil.

Vividdi – Entertain your soul!

Comentarii