Vividdi Vibes – O scurtă poveste ascunsă într-o pereche de căști wireless

A fost odată ca niciodată, că, de n-ar fi, nu s-ar mai povesti. A fost odată o vreme în care iubeam muzica fără să (vrem să) știm mai multe despre ea. Eram copii, iubeam muzica și atât. Apoi, a urmat o perioadă de căutări, cu definirea preferințelor în materie de trupe și genuri de muzică. Creșteam și, odată cu noi, creștea și pasiunea noastră pentru muzică. Scriam împreună începutul unui nou capitol.

Căștile on-ear ideale, doar un vis? Nu, o realitate

Pasul următor l-am făcut aproape fără să știm, așa că am ajuns să simțim muzica, să o trăim. Fără să ne fi propus asta și, la început, fără să o fi știut. Am început să visăm cu ochii deschiși, să ne lăsăm purtați în alte zări, pe acorduri tușite în boxe vechi sau abia șoptite în căști care se încăpățânau să se strice, într-un fel sau altul, la scurt timp după ce le cumpăram. Muzica era bucurie trecătoare.

Apoi, ceva s-a întâmplat. Am continuat să iubim cu toții muzica, dar au intervenit alegerile. Nu, nu cele politice, ci alegerile pe care le-am făcut cu toții. Unii s-au mulțumit cu bucurii trecătoare și cu o muzică simțită doar pe jumătate, poate nici atât. Alții au decis să investească frecvent timp și bani căutând acele căști care să fie mai mult decât simple accesorii. Să fie o prelungire a trupului, a simțurilor.

Cum au apărut căștile bluetooth Vividdi Vibes

La rândul nostru, și noi am hotărât să investim – pasiune, energie, timp, bani -, dar nu în a căuta, ci în a crea. Și nu doar pentru noi – ce simplu ar fi fost, nu? -, ci pentru toți cei care au crezut că, într-o anumită măsură, bucuria de a simți cu adevărat muzica s-a rătăcit pe undeva și că sufletul vibrează din ce în ce mai rar pe acordurile trupelor preferate. Că s-a așternut tăcerea peste muzică.

Muzica trebuie să prindă din nou viață, ne-am spus, dar cum poți reînvia o bucurie aproape uitată? În cazul nostru: împletind pasiunea pentru muzică, atenția la cele mai mici detalii, tehnologia, sute de teste și cercetări. Totul, pentru un sunet premium. Așa au apărut căștile bluetooth Vividdi Vibes. Drumul nu a fost ușor, dimpotrivă. Dacă ar fi fost ușor, am fi greșit, cu siguranță, pe undeva.

Căștile Vividdi Vibes, noua experiență wireless

Când am conceput căștile wireless Vividdi Vibes, ne-am pus în locul tău, al celui care caută căștile ideale și mereu la modă, așa că ne-am întrebat ce vrei tu de la o pereche de căști. Sunet premium, tehnologie acustică avansată, bass limpede și profund, autonomie mare, design ușor și materiale de calitate, dar și microfon încorporat pentru apeluri pe telefon și preluarea/respingerea lor cu un simplu YES or NO.

Acestea au fost elementele principale în jurul cărora am conceput căștile on-ear Vividdi Vibes. Bucuria de a simți din nou cu adevărat muzica se ascunde în difuzoarele de 40 mm, iar autonomia de 14 ore îți dă posibilitatea să te rupi de lume o bună bucată de vreme. Dacă un apel îți întrerupe visul redescoperit, poți deschide ochii pentru o clipă sau poți continua să visezi, cu o simplă comandă vocală – YES or NO.

Vividdi – Entertain your soul

Comentarii